REVIEWS.


Trouwfotograaf was niet het eerste wat in ons op kwam toen we de bruiloft aan het plannen waren. Heel eerlijk gezegd gaan wij liever niet dan wel op de foto. Nu vonden we het natuurlijk wel belangrijk om de mooiste dag vast te laten leggen, maar hoe begin je met zoeken. Via Colette haar moeder, die werkzaam is binnen hetzelfde bedrijf, kreeg ik de tip over haar dochter. Die zelfde dag hebben we contact gezocht en een afspraak ingepland.

Wat een leuke, gezellige, spontane, betrouwbare meid die weet waar ze het over heeft. We hadden direct een klik en meteen een goed gevoel dat onze dag perfect vast gelegd zou worden.

Zo professioneel, ook op de dag zelf. Heel eerlijk gezegd hadden wij soms niet eens door dat je er was. Echt een gave. Ieder moment heb je zo mooi vastgelegd en wij kijken met onwijs veel plezier terug naar de foto’s.

Colette, onwijs bedankt voor jouw inzet en gezelligheid. We zouden het zo weer overdoen;)

 

LAURENS & LEIKE

Ik wilde mijn vriendin verrassen met een aanzoek tijdens een fotoshoot. Ik kwam in contact met Colette en legde mijn plan aan haar voor. Ze reageerde direct enthousiast op mijn idee en kwam met allerlei suggesties en de mooiste locaties. Ik heb alles tot in de puntjes kunnen plannen met behulp van Colette. Op de dag zelf was het erg spannend of de shoot door kon gaan in verband met het weer, het regende de hele ochtend maar op het moment dat we aankwamen op de Posbank sneeuwde het! Dit leverde prachtige foto’s op, met dank aan fantastische begeleiding vanuit Colette tijdens de shoot. Ze weet je precies op je gemak te stellen en maakt foto’s die perfect bij jou passen! Ik (en mijn vriendin) zijn ontzettend blij met het resultaat en de herinnering die Colette voor ons heeft vastgelegd!!

 

JONNE & MAX

Wij zijn heel erg blij met Colette! Vlak nadat we haar geboekt hadden hebben we een kennismakingsgesprek gehad bij ons thuis. Dit was een erg fijn gesprek waarin we elkaar beter hebben leren kennen en we onze wensen konden bespreken.

 

Op de dag van de bruiloft was Colette ruim op tijd aanwezig. Aan de ene kant is ze heel sociaal en mengt ze zich heel makkelijk, aan de andere kant is ze ook heel goed in staat om zich ‘onzichtbaar’ te maken. Tijdens de fotoshoot nam ze de leiding op een prettige manier en gaf ze duidelijke aanwijzingen. We hebben inmiddels de foto’s ontvangen en zijn er heel blij mee. Naast de fotoshoot zijn er ook veel mooie spontane momenten vastgelegd. De prijs-kwaliteit verhouding was heel erg goed. We zouden haar aan iedereen aanbevelen

 

SABINE & NICK


Na al een aantal maanden zwanger te zijn van ons tweede kindje begonnen we toch te twijfelen, gaan we weer een fotoshoot doen of maken we zelf een paar foto’s van de dikke buik? Al snel zeiden we nee, we gaan niet voor minder bij nummer 2. We willen mooie foto’s, want dit is net zo speciaal als de eerste keer dat we zwanger waren! Alleen dit keer wilden we uiteraard wel graag ons dochtertje erbij betrekken. Ik ben helemaal Pinterest verslaafd dus had al snel wat ideeën opgeslagen voor de shoot.

Colette ken ik al jaren via ooit haar bijbaantje en volgde haar ook al lang op social media. Ik zag regelmatig al prachtige foto’s voorbij komen. Zo wist ik al snel dat we Colette gingen vragen voor de zwangerschaps fotoshoot!

Ik mailde haar onze ideeën en ze reageerde gelijk super enthousiast! We hebben een datum geprikt onder voorbehoud van het weer. Colette was echt super flexibel, want een aantal keer hebben we de shoot moeten verzetten vanwege het slechte weer.

Uiteindelijk is dit helemaal goed gekomen en hebben we op een prachtige ochtend in juni een super gezellige, ongedwongen en heerlijke fotoshoot gehad. Het was echt een hele leuke ochtend waarin we ontzettend veel gelachen hebben en ook Liz heeft genoten! Dit zie je dan ook terug in de foto’s! Normaal hou ik er helemaal niet van om op de foto te gaan, want ik sta er in mijn ogen altijd verschrikkelijk op. Uiteindelijk was de keuze moeilijk, zoveel mooie foto’s waar we uit konden kiezen. Wat zijn wij blij met de foto’s!

Ontzettend bedankt voor de prachtige foto’s en de heerlijke ochtend!

 

HUGO, NADINE & LIZZ

Nadat wij wisten wanneer wij gingen trouwen zijn wij op oriëntatiegesprek gegaan bij een 3-tal fotografen. Colette sprong er voor ons meteen uit. Er was een klik en ze kon goed rekening houden met onze wensen. Wij hadden er meteen vertrouwen in. Haar positieve energie, betrokkenheid en vrolijkheid sprak ons erg aan. Voor de grote dag hadden wij geregeld app contact. Dit vonden wij erg fijn. Zo liet ze ook zien dat ze echt met ons meeleefde.
Tijdens onze grote dag stelde ze me echt op me gemak in de ochtend. Ze ging lekker haar gang.
Tijdens de fotoshoot nam ze ons echt mee. Ze nam de leiding en zij wat wij moesten doen. Dit vonden wij erg fijn. Ze hield de planning goed bij wat wij als bruidspaar erg fijn vonden. ‘S avonds tijdens t’ feest is ze ook nog even gebleven, zelfs langer als afgesproken wat we erg waardeerde. Zo kon ze alles goed vast leggen.

 

Een paar weken geleden hebben we alle foto’s ontvangen! Ook al ging t even mis met verzenden Colette reageert snel en zorgde dat wij de foto’s kregen. Wij zijn erg blij met ‘t eindresultaat en de fijne samenwerking met haar. Wij kregen van verschillende gasten te horen dat wij een super leuke en spontane fotograaf hadden. Onze bruidsmeisjes van 4 en 5 waren helemaal weg van haar. Wij zullen Colette daarom ook aan iedereen aanraden. Je bent echt een topper en hebt onze mooie dag super goed vastgelegd.

 

EVELIEN & LUC

Toen wij begonnen met onze ideeën over de bruiloft wisten we één ding al meteen ; Colette moest onze fotografe worden. Colette is een goede vriendin van ons, dus de manier waarop ze momenten kan vastleggen en momenten kan zien wisten we al van haar. Een bruiloftgast en fotografe in één voor ons. Tijdens onze bruiloft kwamen we er achter dat juist die combinatie haar zo sterk maakt op een bruiloft. Ze zorgt voor enthousiasme en zorgt er voor dat iedereen zich op zijn/haar gemak voelt, dat terwijl veel haar niet kenden. Hierdoor werden onze foto's ook juist zo spontaan en hoe het daadwerkelijk was. Ze staat open voor alle ideeën en voelt aan wat het bruidspaar fijn vindt en kan snel schakelen als de situatie net even anders wordt dan gepland (bijvoorbeeld als het ineens gaat onweren in plaats van het mooie zonnetje en er dus van locatie veranderd moet worden; en dat in Italië).

Co, we hebben het al vaker gezegd maar eeuwig dankbaar voor alle prachtige foto's van een onvergetelijk weekend, je hebt onze herinneringen vastgelegd; precies zo als het was!

 

WILLEMIJN & MAURICE