WEDDINGS.


VERWACHTING.

Het mogen fotograferen van een bruiloft vind ik altijd weer erg bijzonder. Elke bruiloft is anders en dat zorgt ervoor dat je als fotograaf scherp blijft. Ik wil jullie dag vastleggen zoals jullie echt zijn, zo puur mogelijk. Wat ik erg belangrijk vind is dat wij samen een goede klik hebben, ik ben tenslotte wel de hele dag aanwezig op deze bijzondere dag.

 

Wat ik zelf misschien wel het allerbelangrijkste vind is dat ik zo onzichtbaar mogelijk probeer te zijn. Jullie zullen mij tijdens de bruiloft weinig opmerken maar later op de foto’s terugzien dat alle mooie momenten op beeld staan. Ik zet voor jullie de tijd eventjes stil zodat jullie deze dag altijd opnieuw kunnen beleven, maar dan op beeld.

 

WERKWIJZE.

Meestal word ik 8 tot 12 maanden voor de bruiloft geboekt. Hierdoor hebben we genoeg tijd hebben om elkaar beter te leren kennen.
We nemen jullie wensen door en stellen een passend pakket samen. Op basis hiervan maak  ik een offerte,  zodat jullie  alles nog even rustig kunnen doornemen.
Indien de offerte akkoord is, wordt er een aanbetaling gedaan en staat jullie bruiloft definitief in mijn agenda gereserveerd.

 

 

TARIEVEN.

Elke bruiloft is anders en elk bruidspaar heeft andere wensen.
Daarom neem ik graag samen jullie wensen door zodat we een mooi op maat gemaakt pakket kunnen samenstellen.
Ik fotografeer bruiloften vanaf 6 uur. Dit is mogelijk vanaf
€ 1295 euro. Zijn jullie benieuwd wat ik voor jullie kan betekenen? Stuur mij gerust een berichtje. Ik stuur jullie dan mijn brochure met meer informatie.